perjantai 10. kesäkuuta 2016

Loppusuora häämöttää

Loppua kohden päivämatkat lyhenee, hyvä niin koska takamus alkaa puuttumaan ja pohkeisiin tulee suonenvetoja. 127:ssa on peri Italialainen standardiapinan ajoasento. Kyydissä istuessakaan ei oikein mahdu jalkoja oikomaan.
Pysähdyimme päiväksi Bremeniin ja 127 ajettiin vanhan kaupungin torin laidalle parkkiin. Kierrettiin vähän kaupungilla ja käytiin syömässä currywurstit kuvan kuppilassa.

Tänään oli tarkoitus viettää kulttuurin täyteinen päivä, joten kipaisimme kaupungin infotoimistoon kyselemään. Tänään sattui olemaan Mersun tehtaalla vierailupäivä, joten ostimme sinne liput. Tiedoksi muillekin tehdasvierailusta kiinnostuneille, liput pitää ostaa ennakkoon joko kaupungin infopisteestä tai netistä.

Ennen tehdasvierailulle lähtöä auto siirrettiin pois torilta, koska sen lähettyvillä näytti liikuskelevan mustapukuisia miehiä nappi korvassa. Parkkihalli löytyikin parin sadan metrin päästä, siellä tehtiin mielenkiintoinen havainto, yksi parkkihallin osasto oli varattu pelkästään naisten käyttöön. Tämä huomattiin vasta kun ohi käveleviltä tuli kiukkuisia katseita ja niitä ihmeteltiin. Päätettiin sitten vaihtaa parkkipaikkaa.


Tehtaalle on bussikuljetus kaupungin keskustasta. Opastuskierroksella on valittavissa saksan- tai englanninkieliset ryhmät.
Varsinaisella tehdas kierroksella ei saanut kuvata, mutta odotusaulassa sai. Esillä oli myös yksi hybridikäyttöinen koemalli.

Tänään emme sitten ennättäneetkään potkimaan renkaita. Onneksi matkan varrelle vielä osuu muutama hyvä käytettyjen autojen liike. 

Kahden viime päivän aikana olemme huomanneet, että lähestymme Suomea, ilma nimittäin viilenee huomattavasti. Lämpötilat eivät ole nousseet paljoakaan +20asteen yläpuolelle. 1 kommentti:

  1. Tuo "limuusiini" näyttäs mahtuvan hyvin naisten parkkiruutuun. ..

    VastaaPoista