maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kaikki kotona

Auto ja kuski turvallisesti kotona. Joku voi toki kyseenalaistaa onko kuskilla ja kyytiläisillä "kaikki kotona", kun tällaiseen reissuun edes lähtee. Loppua kohden matkanteko helpottui, koska Pohjois-Saksassa, saatika Suomen puolella ei ollut enää minkäänlaisia lämpöongelmia, ainut murhe oli öljyvuoto. Yksi öljypänikkä piti vielä Suomen puolella ostaa.

Matkan varrella tavaramäärä autossa lisääntyi, onneksi matka ei ollut pidempi, muuten olisi pitänyt hommata kattotelineet. Tavaratila oli ääriään myöden täysi. Lastaaminen piti tehdä tietyssä järjestyksessä, jotta pienetkin kolot saatiin hyötykäyttöön. Tämä piti huomioida jo omaa reppua pakatessa, jotta reppu sopii sujahtamaan paikkaansa.


Takapenkkikin täyttyi lopulta siihen malliin, että vapaaksi jäi ainoastaan kapea istuin paikka.

Matka alkoi San Pedro de Alcantarasta la4.6 n.klo10 ja päättyi kotipihalle tänään 13.6 n.klo13. Kilometrejä mittariin tuli kaikestaan 3500. Googlen tarjoama reittikartta ja ajoaika ohessa. Aivan tähän ajoaikaan emme päässeet, toki kilometrejäkin tuli vähän enemmän.


Seuraavaa reissu on jo vähän suunnitteilla, Bulgariassa on yksi Trabant joka pitäisi hakea kotiin. Jostain kun löytäisi matkaseuraa, niin suunnitelmia voisi porukalla pohtia, jos vaikka heinäkuussa ???
3 kommenttia:

  1. Ehdotukset vain kovenee ☺ . Trabant on vielä suurempi seikkailu.

    VastaaPoista
  2. Lähdetkö mukaan? Vielä ei ole ilmoittautunut yhtään vapaaehtoista joten tilaa on.

    VastaaPoista